Rukometašice u posljednjoj utakmici žele pobjedu

rukometašica
Foto: fah

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija danas će završiti svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 18 sati igra utakmicu protiv Austrije, a već su obje reprezentacije ostale bez šanse za plasmanu u četvrtfinale. Tamo će iz skupine 4 Španjolska i Brazil.

Usprkos tome, izabranice Nenada Šoštarića žele završiti turnir s pobjedom.

Austrija, koju su, kao i Hrvatsku, pogodili slučajevi zaraze koronavirusa, u pet nastupa, uspjela je pobijediti samo Kinu 38:27 i proći dalje u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubile su od Argentine 31:29 i Španjolske 31:19 u prvom krugu te u nastavku natjecanja Brazila 38:31 i Japana 32:30.

– Moramo se spremiti za Austriju, pobijediti ih i otići uzdignute glave s ovog prvenstva, rekla je hrvatska rukometašica Ana Debelić.

Hrvatska je prvenstvo otvorila porazom u grupi od Brazila, da bi onda slavila protiv Paragvaja. U trećoj utakmici u skupini poražena je od Japana. Nakon toga je u drugoj fazi natjecanja, prije poraza od Španjolske, pobijedila Argentinu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.