Kopić: “Pokušat ćemo dignuti kvalitetu igre, a trebamo vidjeti što je s Petkovićem”

kopić
Foto: fah

Nogometaši Dinama od 19 sati dočekuju Slaven Belupo u utakmici 19. kola hrvatskog nogometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri su nakon dva poraza u nizu od Rijeke i Hajduka uspjeli slaviti protiv West Hama te osigurati nokaut fazu Europske lige, a sada trebaju tri boda da uhvate priključak s ostalim klubovima na vrhu HNL-a.

Trener Željko Kopić očekuje pobjedu i sva tri boda na Maksimiru.

– Naša ambicija su sve tri pobjede do kraja prvog dijela sezone i to su ciljevi Dinama tako da ćemo svaku od te tri utakmice pripremati na taj način. Nemamo previše vremena kroz trenažni proces utjecati na neke stvari, ali pokušat ćemo koliko god možemo podignuti našu kvalitetu igre i doći do rezultata koji će nas sve zadovoljiti, rekao je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bruno Petković, nakon što je propustio dvoboj s West Hamom, upitan je za Slaven.

– Trebamo vidjeti što je s Petkovićem. Sigurno da je i utakmica u Londonu nosila svoje, imamo par igrača s određenim problemima. Najbitnije je to da je ogromna količina pozitivne energije u ekipi i sigurno da se situacija s ovim rezultatom u momčadi promijenila. S puno samopouzdanja očekujemo utakmicu, rekao je Kopić za klupske stranice.

Dinamo ima 31 bod iz 16 utakmica te drži četvrto mjesto na ljestvici. Treći Hajduk ima tri boda, ali i dvije utakmice više. Vodeća je Rijeka, a zatim slijedi Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Belupo nalazi se na pretposljednjem, devetom mjestu sa 16 bodova. Hrvatski dragovoljac ima sedam bodova na dnu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.