Ruska tenisačica Svetlana Kuznjecova pobjedom u Moskvi osigurala WTA Masters

Foto: fah

Ruska tenisačica Svetlana Kuznjecova osvojila je WTA turnir Kup Kremlja u Moskvi, a tim trijumfom je u zadnji trenutak osigurala nastup na WTA mastersu osam naboljih igračica koji počinje sljedeći tjedan u Singapuru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuznjecova (31) je bila prva nositeljica turnira u Moskvi, a u finalu je lako nadigrala Australku Dariju Gavrilovu s 6-2, 6-1. Tako je Ruskinja u zadnji trenutak istisnula Britanku Johannu Kontu s završnog turnira sezone u Singapuru. Kuznjecovoj je ovo 17. osvojeni turnir u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.