Salah najbolji nogometaš svijeta? ‘To je stvar mišljenja, ali sjajno zvuči’

epa09119342 Liverpool's striker Mohamed Salah (R) celebrates after scoring the 2-1 goal during the UEFA Champions League quarter final first leg soccer match between Real Madrid and Liverpool FC held at Alfredo Di Stefano stadium, in Madrid, central Spain, 06 April 2021. EPA/Juanjo Martin

Egipatski nogometaš i jedna od najvećih zvijezda engleske nogometne lige, zvijezda Liverpoola Mohamed Salah, navodno je pred potpisom ”povijesnog ugovora”, iako je to po mnogima pretjerana konstatacija.Dakako, govorimo o ugovoru s Liverpoolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, ove je sezone Salah u 11 utakmica zabio 12 goloca te je takvom statistikom impresionirao sve na Anfieldu ali je i privukao pozornost najvećih klubova svijeta. Trenutačno je Salah najbolji igrač jake engleske lige.

Egipćanin je zapravo svjestan činjenice da igra u nogometnom velikanu želi i karijeru završiti u njemu. Sam je to potvrdio, međutim…

“Bio bih sretan da ostanem do posljednjeg dana svoje nogometne karijere, ali ne mogu puno reći o tome – nije sve u mojim rukama. Ovisi o tome što klub želi, ne ovisi samo o meni. Mada, ne mogu vidjeti sebe kako igram protiv Liverpoola. Tužan sam. Teško je, ali vidjet ćemo šta će biti”, rekao je Salah uoči velikog derbija protiv Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salah je komentirao tvrdnje nekih medija kako je u ovom trenutku najbolji igrač svijeta.

“Sjajno zvuči, ali to je stvar mišljenja. Ne mogu reći da sam najbolji na svijetu. Neki misle tako, drugi drugačije. Uvijek imaš ambiciju biti najbolji na svijetu, ne moram lagati o tome. To je nešto što me motivira da naporno radim i budem najbolja verzija sebe. Ja sam u svojoj glavi najbolji na svijetu, trudim se zadržati veliko samopouzdanje”, poručio je egipatski nogometaš, koji ima ugovor s Liverpoolom do 2023. godine. Prema novom ugovoru trebao bi tjedno zarađivati oko 400 000 funti. Tražio je to njegov agent Ramy Abbas.

Ipak, vlasnici Liverpoola nisu najprije bili spremni ispuniti takve uvjete glede povećanja plaće, međutim, kako je pritisak bio prevelik tako su vlasnici bivšeg prvaka Europe popustili. Liverpool nije ništa prepustio slučaju, ipak je Salah njihova najveća zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.