Samir Toplak: ‘Da sam ostao na klupi Intera, siguran sam da bi bez problema ostali u ligi’

Foto: fah

Varaždin je slavio protiv Intera iz Zaprešića i tako napravio važan korak prema ostanku u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“”Utakmica protiv Intera je bila fantastična, dečki su pokazali karakter i ni u jednom trenutku nismo doveli u pitanje pobjedu u tom dvoboju”, rekao je Samir Toplak za  Sportklub.

“Neću reći da mi je ova pobjeda bila posebno slatka jer mi je svejedno protiv koga dođe pobjeda u ovako bitnom trenutku. Reći ću da mi je žao Intera jer su donosili krive odluke u krivom trenutku. Da sam ostao na klupi, siguran sam da bi bez problema ostali u ligi jer su na onu moju momčad doveli još Komnena Andrića i Van Bruggena koji su odlični igrači”, rekao je Toplak.

“Bez obzira na to što još nismo osigurali opstanak moramo već popunjavati igračku križaljku za sljedeću sezonu. Prvo moramo vidjeti što će biti s igračima koji su na posudbi, mislim da im je najbolje da ostanu do zime jer nećemo imati prave ljetne pripreme, pa ćemo onda vidjeti što je s ostalima. Što se tiče mene, ja sam ugovorom vezan do kraja ove sezone i vidjet ćemo što će klub odlučiti, ali i hoću li ja biti zadovoljan njihovim uvjetima”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.