Samouvjereni Filip Hrgović spreman za svoju devetu profesionalnu borbu: ‘Ako on makne pogled to je pobjeda…’

Foto: Instagram

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, za četiri dana borit će se protiv Marija Heredije u Meksiku. Nova je to etapa na putu hrvatskog boksača prema cilju i pojasu najboljeg teškaša svijeta. Meč je na rasporedu u ranim jutarnjim satima po hrvatskom vremenu, u noći sa subote na nedjelju (4:15), a prijenos će biti na RTL televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važno je podsjetiti da je Hrgović u Meksiku već boksao u dva navrata i to amaterski i u oba navrata pobijedio. Naravno, uvjeren je da će uspjeh ponoviti. Za meč se hrvatski boksač priprema u Miamiju.

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

See you in Mexico! ✈️??? #MexicoReady #adiosMiami #teamHrgovic #LetsDoThis #HF

A post shared by Filip Hrgovic (@filip_hrgovic) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako izgledaju pripreme hrvatskog boksača?

”Plivam svaki dan u gumenim “srčekima” i tako ubijam vrijeme”, kazao je Hrgović. No, Filip naporno trenira tijekom treninga izgubi i po nekoliko kilograma, nakon treninga slijedi hladna rekuperacijska kupka, potom i masaže za koju ga posjećuje njegov fizioterapeut dva do tri puta tjedno, piše portal 24 sata.

U svom stilu Filip ima vremena i smisla za šalu, tako se za vrijeme jedne masaže našalio i rekao: ”Nije boks ni toliko loš….” Krenuo je hrvatski boksač u kupovinu, tražio je odijelio za susret s Heredijom na vaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ako on makne pogled, to je pobjeda. Ako sam ljepši, to je još jedna pobjeda. A onda ću ga i istući  u subotu u  ringu, tako da ćemo zaključiti tu priču”, poručio je samouvjereno hrvatski boksač.

Sviđa mu se Miami…

”Cijeli grad, klima, odlično mi je tu. Mogao bih se zamisliti i da tu živim, iako nikada ne znaš što ti život nosi”, zaključio je hrvatski boksač koji u svaki meč u ring ulazi uz pratnju Thompsonove pjesme ”Geni kameni.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.