Samouvjereni Hrgović: Motivacija mi je velika, postat ću legenda

hrgović
Foto: fah

Hrvatski boksač Filip Hrgović 1. lipnja će u Rijadu u ring protiv Daniela Duboisa. No, on već gleda i u dalju budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Hrgović: Napokon sam dobio priliku i izgubim li ovaj meč, umirovit ću se

“Bit će ovo pravi test, dobra borba za mene. Smatram da mi njegov stil odgovara i da ovaj meč dolazi u odličnom trenutku moje karijere. On je dobar boksač, ali ja sam bolji, na drugoj sam razini i pobijedit ću ga”, odlučan je El Animal, koji je potom komentirao i protivnikove kvalitete.

“Solidan je borac, ne sjajan. Nema taj mentalitet i karakter, predao se protiv Joea Joycea, predao se protiv Oleksandra Usika, to nije neka dobra kvaliteta za borca. Odustao je nakon Usykovog direkta. Ima pristojne vještine, dobre osnove i tehniku, ali jednostavno ga je smatram velikim borcem, on je osrednji borac. Možda je ‘medium well’, poput odreska, s malo krvi, a ja sam ‘well done”, rekao je Hrgović.

Motivacija mu je moguća borba s Joshuom

Komentirao je i mogućnost da u slučaju pobjede u rujnu boksa protiv Anthonyja Joshue u Londonu. “To mi je velika motivacija. Čuo sam da je to u planu tako da će pobjednik naše borbe biti u odličnoj situaciji i vjerojatno se boriti protiv Joshue na Wembleyju u rujnu. To ću biti ja, to je sudbina”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dubois je već imao svoju priliku, borio se za titulu i izgubio, a sada dolazi moje vrijeme. Pobijedit ću ga, a onda dolazim na Wembley pobijediti i Joshuu. Kao što je hrvatska nogometna reprezentacija došla ovdje i razbila Engleze. I tada i u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji. Tako ću i ja razbiti Joshuu i postati legenda”, smatra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.