Samovojska: “Bale ušao u igru i utakmicu gledao kao iz lože”

Foto: snimka zaslona

Nakon prvih 45 minuta bilo je 0:0, no nastavak dvoboja na Santiago Bernabeu donio je puno uzbuđenja. Real Madrid je poveo u 60. minuti preko Isca, no Manchester City je okrenuo rezultat golovima Gabriela Jesusa u 78. minuti i Kevina de Bruynea u 84. minuti iz jedanaesterca. Real je utakmicu zaključio s igračem manje nakon to je u 86. minuti isključen Sergio Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Puno bolje drugo poluvrijeme, a po svemu što smo vidjeli u drugom poluvremenu City je zasluženo slavio. Bio je konstantno opasan. City je nakon 1:1 potpuno zagospodario terenom. To je nogomet, rekao je Tomislav Ivković, nogometni trener i stručni komentator HRT-a.

Sasvim zaslužena pobjeda Manchester Cityja smatra i Anton Samovojska. – Drugo poluvrijeme je donijelo sve što čovjek može poželjeti.

Momčad Pepa Guardiole je ostvarila važnu pobjedu uoči uzvrata 17. ožujka u Manchesteru. Pred momčadi Zinedinea Zidanea možda je čak i važniji dvoboj ovog vikenda, El Clasico, i večerašnji poraz nije dobra najava uoči Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Neobično je mijenjao Zidane. Na igralištu je imao najboljeg igrača Viniciusa koji je fenomenalno igrao i u napadačkom, ali i u obrambenom dijelu. Spriječio niz opsanih napada. Bale je ušao u igru u 75. minuti i praktički utakmicu gledao do završetka kao iz lože u Hrvatskom narodnom kazalištu, rekao je Samovojska.

Luka Modrić je igrao za Real od prve minute, u 54. minuti je zaradio žuti karton, a teren je napustio u 84. minuti.

– Modrić je imao prekrasnih dodavanja. Vinicius, Courtois i Modrić su sigurno bili jedni od najboljih igrača Real Madrida na večerašnjoj utakmici i dali su maksimum za svoju ekipu, istaknuo je Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.