Liga prvaka: “Ako netko ovo može okrenuti, onda je to Real”

epa08250841 Real Madrid's players react during the UEFA Champions League round of 16, first leg, soccer match between Real Madrid and Manchester City at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, 26 February 2020. EPA/RODRIGO JIMENEZ

Real Madrid imao je vodstvo, činilo se da će s lijepom prednošću na uzvrat u Manchester, no onda se sve urušilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne samo da su gosti okrenuli 1:0 u svoj pobjedu, uspjeli su izboriti i crveni karton kapetana Sergija Ramosa kojega neće biti u uzvratu. Mogli su i uvjerljivije slaviti, no i 2:1 je fantastičan rezultat.

– Nisam sretan jer smo dobro igrali, a onda smo u deset minuta promijenili i napravili greške koje su nas koštale. Trebamo 90 minuta totalne koncentracije, poglavito protiv ekipe kakav je Manchester City. Ipak, završilo je tek prvo poluvrijeme i sada znamo da trebamo otići kod Cityja i pobijediti, istaknuo je trener Reala Zinedine Zidane nakon za njih mučnog poraza od Manchester Cityja na Santiago Bernarbeu.

– Pobijediti na Santiago Bernabeu je veliko zadovoljstvo. Nismo navikli na ovakve rezultate te nam to govori da možemo doći na bilo koji stadion u pobijediti, istaknuo je trener Citya Pep Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ako je netko sposoban okrenuti ovaj dvomeč, onda je to Real Madrid, uvjeren je Casemiro.

Jedan od najboljih na terenu kod gostiju bio je Gabriel Jesus. Postigao je gol, a mogao je i još koji.

– Izađem na teren kako bih pomogao suigračima, stoga nije bitno trebam li ići nazad i pomoći ili naprijed i postići pogodak. Cilj je pomoći suigračima, skroman je Jesus, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.