Sandra Perković u suzama: ‘Borila sam se koliko sam mogla. Više sreće drugi put’

Tokio, 02.08.2021 - Hrvatska atleticarka Sandra Perkovic tijekom finala u bacanju diska na Olimpijskim igrama Tokio 2020. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Sandra Perković nije uspjela osvojiti medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ne mogu reći da sam ponosna, nisam bila na razini. Teško natjecanje, nije to opravdanje. Žao mi je prvog hica, disk je bio pun vode, drugi hitac, tako se ne baca. Onda je krenula kiša, vratila sam se na najbolji mogući način. Zagrijali smo se, ohladili… Krug nije bio dobar”, rekla je.

”Nešto mi od početka smeta ovdje u Tokiju, nije do nikoga, do mene je. Od početka sam vidjela da se neće dogoditi. Prvi hitac mi je kliznuo iz ruke, drugi je bio divljački, a u četvrtoj seriji mi je kapala voda iz diska. Nije to razlog, sezona je za mene bila puna kušnji, sve sam ih preživjela, došla sam ovdje. Ovo nisam uspjela. Pariz 2024. će biti drugačiji. Ovako se ne završava nijedan ciklus, tako ni moj. Nadam se da će ondje biti bolje”, dodala je.

”Ne volim brze i glupe krugove. Ovo su bile smiješne daljine, medalja se nudila. Nisu to opravdanja, kriva sam ja. Četvrto mjesto nije loše, ali nisam to ja. Koncentrirat se, vratiti doma i idemo dalje”, poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Borila sam se koliko sam mogla. Više sreće drugi put”, zaključila je Sandra i počela plakati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.