Savićević hvali Hrvatsku, ali smatra da je na Svjetskom prvenstvu imala sreće

Foto: fah

Legendarni nogometaš Dejan Savićević, danas predsjednik crnogorskog nogometnog saveza, komentirao je nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jedan me igrač pitao što misli Hrvatska da u tri utakmice s dva šuta i dva gola igra finale Svjetskog prvenstva. Hrvatska je imala dobar vezni red, što se znalo i prije početka Svjetskog prvenstva, ali nedostajao joj je prvi napadač poput Mandžukića. To mi je rekao i Zvonimir Boban prije početka Svjetskog prvenstva.

Petković i Livaja nisu igrači tog nivoa da mogu biti prevaga na terenu. Nedostajao im je i bočni igrač profila Rebića iz Milana. On valjda odbija igrati za Hrvatsku dok je Dalić izbornik. Hrvati su na ta dva mjesta imali najviše problema”, rekao je 56-godišnji Savićević u podcastu Sport Lighta.

Po njegovom mišljenju Hrvatska je imala sreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatska je napravila velik uspjeh. Na utakmici protiv Maroka su zasluženo pobijedili i osvojili treće mjesto. Hrvati su u vrhu svjetskog nogometa”, dodao je Savićević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.