Što se odvijalo nakon što je izbornik Crne Gore odbio voditi momčad protiv Kosova?

Foto: snimka zaslona

Nogometni savez Crne Gore raskinuo je ugovor s izbornikom Ljubišom Tumbakovićem, nakon što je srbijanski stručnjak odbio voditi crnogorski nacionalni tim u utakmici trećeg kola kvalifikacija za EURO 2020 s reprezentacijom Kosova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PredsjednikNogometnog saveza Crne Gore Dejan Savićević u emisiji “Živa istina” na Radio Televiziji Crne Gore opisao je što se događalo uoči utakmice.

“Rekao im je – ‘Ja sam vas izdao, ne znam kako sam došao iz sobe, ali ovo je nešto više od nogometa’ i zaplakao. Nije mu bilo lako, ali je donio odluku koju nije smio. Na tome mu zamjeram, iz dana u dan sve više. On je iskusan čovjek, morao je predosjetiti što se može dogodi. Mislim da nije smio to uraditi na dan utakmice”, rekao je Savićević .

“Možda sam ispao malo naivan i time što sam previše vjerovao Tumbakoviću”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.