Ni ‘hrvatski’ mediji nisu pomogli: Šok u Beogradu, Tumbaković optužuje igrače…

Foto: snimka zaslona

Reprezentaciji Srbije ni tenk ispred Marakane nije pomogao, nije je pomoglo ni navijanje većine uvjetno rečeno hrvatskih medija, naime, ispali su poslije izvođenja jedanaesteraca od Škotske te se nisu plasirali na Europsko prvenstvo, na kojem Srbije nema više od dvadeset godina. I to, naravno, dovoljno govori o kvaliteti srpskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je bilo to što nije sve bi bilo drugačije i Srbija bi došla u skupinu s Hrvatskom na Euru, no umjesto Srbije Hrvatska će igrati protiv Škotske. Hoće li Hrvati doista preživjeti poraz susjeda iz ”regiona”? Ako je vjerovati ”hrvatskim” medijima, koji su UŽIVO pratili susret iz Beograda, malo vjerojatno.

Prije jedanaesteraca bilo je 1:1, dakle, u regularnom tijeku, a nakon utakmice i poraza od 5:4, uz činjenicu da je tragičar za Srbiju bio Mitrović, srpski izbornik Ljubiša Tumbaković je okrivio – igrače.

”Nije veliko iznenađenje, nego naša smušena igra od početka. Nisu nas Škoti iznenadili. To nije bilo ni dogovoreno niti planirano. Dogovor na poluvremenu dao je rezultat i prebacio nas u nastavak. Nismo imali snage niti sreće, a jedanaesterci su čista sreća”, kazao je Tumbaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Kada jedna momčad dozvoli da se ode u jedanaesterce onda je sve neizvjesno. Jednostavno, početak je toliko bio smušen da ni ja nisam mogao prepoznati igrače. Mi smo trebali biti ti koji vode igru, a ne oni. Onda je teško napraviti rezultat kada pustiš da se suparnik razigra. Nismo uspjeli izboriti EP poslije dvadeset godina, moramo pričekati novu priliku. Veliki je bio ulog i nismo uspjeli odgovoriti zahtjevima. Igra se i dalje nogomet, sutra je novi dan, čekaju nas nove obveze”, istaknuo je Tumbaković.

I zaista, sutra je novi dan, kako je to lijepo rekla Scarlett O’Hara u kultnom filmu Zameo ih vjetar.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.