Sebičnost Cristiana Ronalda. Juventus u Ligi prvaka visi o niti?

Foto: fah

Nogometaši Juventusa iznenađujuće su poraženi u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na gostovanju od Lyona 1:0. Opasan je to poraz za prvaka Europe, koji je ostao bez ”streljiva”, iako u svojim redovima ima čak i napadača kao što je Cristiano Ronaldo. Obrana Juventusa, podsjetimo, primila je pogodak i sedmo gostovanje zaredom, što se nije dogodilo već 10 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na poraz bila je to utakmica za zaborav Stare dame, potvrdio je to i trener Juventusa, Maurizio Sarri, koji je prošle godine protjerao iz kluba Marija Mandžukića, a sada je i sam na putu otkaza. Navodno visi o koncu, ako Juve ispadne već u osmini finala Sarri odlazi.

Kad smo kod Sarrija recimo kako je otkrio kako je već na zagrijavanju došlo do svađe između Leonarda Bonuccija i Blaisea Matuidija.

Kad na takav način uđete u jednu utakmicu, posebno Lige prvaka, osim poraza svaki je drugi ishod gotovo nemoguć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Da nije sve idealno, svjedoči još i podatak vezan za Cristiana Ronalda. Portugalac je pokušavao ugroziti vrata francuskog sastava iz svih pozicija, pa i iz slobodnih udaraca, ali sve je bilo bezuspješno. Sa sinoćnjim pokušajima Ronaldov niz neuspješnih slobodnih udaraca, tj. slobodnjaka iz kojih je pucao prema golu i pritom nije uspio postići pogodak u Ligi prvaka, popeo se na 25”, piše portal Gol.hr.

Zašto je Juventus izgubio na efikasnosti iako u svojim redovima ima jednog Miralema Pjanića, reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji ujedno i sjajno izvodi slobodne udarce?  Ronaldo zapravo ne dozvoljava Pjaniću da on izvodi slobodnjake, osim, ponekad, što ponovno potvrđuje koliko Portugalac zapravo misli na sebe. Naime, bivša zvijezda Reala gazda je na terenu, izvodi jedanaesterce, slobodne udarce, dok Pjanić, koji također sjajno sve to izvodi, stoji sa strane i promatra brojne promašaje slavnog Portugalca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.