Sedmi europski naslov najbolja uvertira za OI: ‘Ne želim si nabijati pritisak’

Foto: fah

Sa sedmom europskom zlatnom medaljom iz Rima se sinoć u Zagreb vratila Sandra Elkasević. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi europski naslov osvojila je postigavši svoj najbolji rezultat sezone, bacila je disk 67,04 već u prvoj seriji.

Sandra se upisala u povijest kao prva atletičarka koja je u istoj disciplini uzastopno osvojila čak sedam zlata. Nijedna druga nema više od četiri europska naslova u jednoj disciplini.

Osim sedam europskih, hrvatska atletska kraljica u svojoj prebogatoj riznici ima i dva olimpijska i svjetska zlata, dva svjetska srebra, svjetsku broncu i šest Dijamantnih liga. Za više od dva mjeseca lovit će novu medalju i to na Olimpijskim igrama u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nakon Svjetsko prvenstva u Budimpešti mogu reći da sam imala malu psihičku blokadu. Znala sam da sam dobra, ali tamo nisam uspjela pokazati ono što sam vrijedila. Leđa su me spriječila na tom putu, ali ovaj puta nisam željela da se ponovi ista priča. Sretna sam da sam ostvarila svoj najbolji rezultat sezone u Rimu i da je ovo odličan početak za ono što me čeka u budućnosti. Ne volim trčati pred rudo. Prvo treba proći olimpijske kvalifikacije. Ako bude sve u redu i ako budem spremna šanse su otvorene. Ne želim si nabijati pritisak, nego želim tamo dođi i pokazati ono za što sam spremna. Nadam se da ću doći zdrava u Pariz, rekla je “Kraljica diska”, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.