SEHA liga: Rukometaši PPD Zagreba teško do boda protiv Dinama u Pančevu

Foto: fah

U susretu 17. kola regionalne SEHA lige rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb su u Pančevu odigrali 28-28 protiv Dinama osiguravši najmanje treće mjesto uoči početka doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PPD Zagreb je u prvom susretu pobijedio doprvaka Srbije sa čak 11 golova razlike (40-29), no u Pančevu je umalo izgubio. Dinamo je imao napad za pobjedu, ali srećom domaćini nisu uspjeli zabiti.

Dinamo je bolje ušao u susret i praktički cijelo prvo poluvrijeme je bio u prednosti. U dva navrata domaćin je imao i tri gola prednosti (6-3, 11-8), no Zagreb je do odmora uspio izjednačiti na 14-14.

Hrvatski prvak je tek u 37. minuti stigao do prvog vodstva (17-16), a u 41. minuti je prvi put imao i tri gola prednosti (22-19). Dinamo je u 45. minuti izjednačio na 23-23 i do kraja susreta gledali smo igru gol za gol u kojoj je Dinamo bio bliži pobjedi. Srećom, PPD je izvukao barem bod koji mu je osigurao treće mjesto, a time i izbjegavanje Vardara u polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji igrač u redovima Zagreba bio je Josip Božić Pavletić sa šest golova, dok su Domagoj Pavlović, Valentino Ravnić i Zlatko Horvat dodali po pet golova. Kod domaćina najefikasniji su bili Ivan Dimitrijević sa 10, te Veselin Jelić s pet golova.

Na vrhu ljestvice je Vardar sa 52 boda, Celje PL i PPD Zagreb imaju po 35 bodova, dok je na četvrtom mjestu Meškov sa 31 bodom. Nexe je na osmom mjestu s devet bodova, dok je na posljednjoj desetoj poziciji Vojvodina sa sedam bodova.

U posljednjem kolu PPD Zagreb će u subotu ugostiti Meškov i pobjedom bi mogao skočiti na drugo mjesto ukoliko Metalurg zaustavi Celje Pivovarnu Laško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.