Šemper nakon poraza od Portugala: ‘Pokušati pobijediti i vratiti se u turnir’

Foto: snimka zaslona

“Iza nas je iznimno teška utakmica, Portugal je tehnički i taktički savršen. Sigurno jedan od favorita ove skupine, ako ne i prvenstva”, kazao je vratar hrvatske U-21 reprezentacije Adrian Šemper nakon poraza od Portugala (0-1) na otvaranju EP-a u Sloveniji i Mađarskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cijelo vrijeme smo stajali u bloku i to je bio jedini način da se obranimo. Bez obzira na rezultat odradili smo dobar posao, šteta što nismo uspjeli nešto više odraditi prema naprijed”, dodao je.

“Švicarci su dobra momčad i nije iznenađenje što su pobijedili Englesku. Moramo se fokusirati na našu igru i prednosti koje imamo. Vjerujem da ćemo protiv Švicarske moći igrati više nego protiv Portugala”, kazao je u najavi nedjeljne utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.