‘Senzacija’ iz Španjolske: Neymar bi rado napustio Pariz i zamijenio Ronalda u Realu!

Foto: Twitter

Španjolski Don Balon nije imun na senzacionalističke članke umotane u celofan ”ekskluzivnih vijesti”, rijetko su kada u posljednjih nekoliko mjeseci ”pogodili.” Hoće li ovog puta biti bolje sreće?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, cijeli sportski svijet, posebno nogometni, pratio je trakavicu koja je ovog ljeta okupirala većinu medija a koja je završila senzacionalnim transferom najboljeg igrača Brazila, Neymara, iz Barcelone u francuski PSG. Transfer je na kraju stajao preko 200 milijuna eura.

Sprema li se, samo nekoliko mjeseci nakon senzacionalnog ljetnog transfera, nova ”nogometna bomba?” Naime, Don Balon piše kako je prelazak iz Pariza u Madrid Neymara zapravo pred realizacijom!!  Navodno je najskuplji nogometaš svijeta u Parizu nesretan iako mu sve posljednjih tjedana u Ligi prvaka ide savršeno, navijači ga vole, PSG gazi sve pred sobom.  No, Neymar nije u idiličnim odnosima s Cavanijem. Navodno ”osjetljivom” Neymaru i trener Emery ide na živce. Neymar bi se prema pisanju Don Balona rado vratio u Španjolsku, ali ovog puta  u Madrid, odnosno Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno se Neymarov otac već sastao s predsjednikom kraljevskog kluba Florentinom Perezom, koji bi rado u svom klubu vidio sjajnog Brazilca, koji ima ogromne financijske apetite, baš kao i njegov tata koji skrbi o karijeri svog sina. Neymar bi u Real trebao prijeći već u godini Svjetskog prvenstva, dakle, već idućeg ljeta i to kako bi zamijenio 32-godišnjeg Cristiana Ronalda. Nemali broj je onih koji su ovakvu ”ekskluzivu” zapravo ismijali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.