Senzacionalne Hrvatice protiv Francuskinja za finale Europskog prvenstva

Foto: fah

Rukometašice Danske pobijedile su Rusiju sa 30:22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već pisali nakon senzacionalne i povijesne pobjede protiv Njemačke, hrvatske rukometašice izborile su povijesno finale Europskog rukometnog prvenstva. Nakon rukometaša i sjajnog rezultata na Europskom prvenstvu prije desetak mjeseci i hrvatske rukometašice proslavile su u svakom pogledu hrvatski rukomet.

Naravno, mnoge zanima protiv koga će hrvatske sportske kraljice igrati u polufinalu kako bi možda novim podvigom dobile priliku igrati i za samo zlato. Dobili smo i taj odgovor, naime, Hrvatice će u polufinalu na Francuskinje.

Danska je u direktnom okršaju pobijedila i zajedno s Francuskom iz grupe 1 plasirala se u polufinale, a tamo se još nalaze Hrvatska i Norveška. Posve očekivano su domaće rukometašice u izravnom okršaju bile bolje od Ruskinja. Imale su 13:9 na poluvremenu, a do kraja su samo dodatno povećale prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Rusije u pobjedi Danske Hojlund je postigla sedam pogodaka, po četiri gola zabile su Kristina Jorgensen i Mia Rej Bidstrup. Daria Dimitreva je postigla devet golova na suprotnoj strani.

Kako smo već spomenuli senzacionalna Hrvatska će igrati protiv Francuske, dok će se u drugom polufinalu sastati Danska i Norveška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.