Sepp Blatter: Odluka o suspenziji narušila je moje zdravlje, ali dokazat ću da nisam korumpiran

Foto: fah

Bivši predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Sepp Blatter (80) kazao je da je odluka o šestogodišnjoj suspenziji narušila njegovo zdravlje, ali i dodao kako će dokazati da nije korumpiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Obilježen sam nakon svega. Fifin napad me šokirao. I danas patim zbog toga, prije svega zdravstveno. Nisam kriv i dokazat ću da nisam korumpiran,” kazao je Blatter u razgovoru za njemačku tv posrtaju ZDF.

Švicarac je zajedno s Michelom Platinijem kažnjen zbog sumnjive isplate od dva milijuna franaka. Međutim, odbija prihvatiti krivnju.

“Cijela situacija će uskoro biti razriješena. Siguran sam da će mi kazna biti ukinuta,” poručio je bivši čelnik FIFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blatter je prvotno kažnjen s osam godina suspenzije, ali je kazna smanjena na šest godina. Na čelu krovne nogometne organizacije proveo je 17 godina, a povukao se 2015. godine samo nekoliko dana nakon što je reizabran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.