Šesti Hrvat po titulu Europske lige: Rakitić želi ponoviti Srnu

Nakon što je utorak navečer Luka Modrić s Realom izborio finale Lige prvaka, još jedan hrvatski reprezentativac ima priliku ući u finale europskog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Rakitić sa Sevillom je na pragu plasmana u finale Europske lige nakon što je njegova momčad na Mestallu nosi prednost od 2-0 iz prve utakmice.

– Sveti cilj nam je osvajanje ovog trofeja – rekao je Rakitić, koji ima priliku postati šesti Hrvat s naslovom Kupa Uefe/Europske lige.

Prije njega osvajali su Luka Peruzović, Mario Stanić, Ivica Olić, Ivica Križanac, ali posljednji Darijo Srna imao je posebnu čast. Naime, veznjak Šahtara jedini je hrvatski igrač, koji je trofej podignuo kao kapetan, a Rakitić može ponoviti njegov uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.