Sevilla nadoknadila zaostatak i izbacila Betis nakon penala: Rakitić sjajan

Nogometaši Seville u dramatičnoj uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige izborili su plasman među posljednjih osam iako je od gradskog rivala Betisa u prvoj utakmici izgubila 2-0 na Pizjuanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Rakitić i suigrači priredili su preokret na Villamarinu slavivši nakon raspucavanja penala 3-0 (2-0). Sevilla je uspjela anulirati prednost iz prve utakmice golovima Reyesa u 20. i Bacce u 75. minuti za vodstvo 2-0, a kako nije bilo promjene rezultata do 90. minute otišlo se u produžetak. Kako su oba prošla bez golova, krenulo se u raspucavanje penala u kojima je s(p)retnija bila Sevilla, iako je prvi udarac Vitola obranio Adan.

No promašaj Cedrica vratio je Sevillu u igru, a u petoj seriji strijelac za 4-3 bio je Ivan Rakitić, dok je kod Betisa ključni penal promašio Nono.

Juventus je golom Pirla pobijedio kod Fiorentine 1-0 i prošao dalje, Portu je 2-2 remi kod Napolija bio dovoljan za prolaz, kao i Benfici protiv Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.