Shiffrin otvara slalom skijašica u Leviju, nastupaju Komšić i Popović

Foto: fah

Ženskim slalomom u Leviju nastavlja se skijaška sezona. Nakon što je 300 dana izbivala zbog očeve smrti, ali i objektivnih razloga, na stazu se vraća najbolja skijašica današnjice Amerikanka Mikaela Shiffrin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastupit će i dvije hrvatske predstavnice Andrea Komšić i Leona Popović, a prijenos možete pratiti na našem Drugom programu. Prva vožnja je u 10.15, a druga u 13.15.

– Svaka nova utrka odluka je u kojoj procjenjuješ je li vrijedno ići na još jedan put i poduzimati sve dodatne radnje da bi došao u neku drugu zemlju, neprestano se testirati i iščekivati rezultate. U doba pandemije putovanja su vrlo iscrpljujuća i ne uključuju samo osobni rizik, ali ti si taj koji mora odlučiti da sve ostalo stavi po strani i usredotoči se samo na sport ne želeći ugroziti nikoga drugog. Ovaj je povratak mnogo više od osobne odluke, rekla je Shiffrin koja će otvoriti današnju utrku.

Andrea Komšić ima startni broj 44, a Leona Popović 55. Na startu se očekuje 69 skijašica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.