Sigurnim koracima grabi prema svjetskom vrhu: Bez obzira na poraz u 4. kolu Wimbledona Petra Martić igra sve bolji tenis!

Foto: fah

Hrvatska tenisačica Petra Martić, bez obzira na poraz u osmini finala Wimbledona, igra sve bolji tenis. Četvrtfinale Roland Garrosa prije toga, osmina finala Wimbledona, najbolji su dokaz u prilog takve teze. Naime, Petra je izgubila u osmini finala Wimbledona od Svitoline prije svega zbog ozljede, trudila se koliko je u tom trenutku bilo moguće, no, ipak bolovi u leđima nisu dopustili igru kakvu Petra zna igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Sredinom prvog seta su me leđa zaboljela i nisam mogla igrati na nivou na kojem sam igrala prethodna tri meča. To se tako događa u tenisu, ali zadovoljna sam. U jednom trenutku mi je noga otkazala i nisam se mogla izbacivati na servisu i nisam se mogla kretati, a ona je to vidjela i natjerala me da radim neforsirane greške. Čekala je da riknem na terenu. Baš mi je žao, bio je to jako dobar meč. Publika je uživala i bio je jako dobar nivo tenisa’, rekla je Petra Martić za HRT.

Podsjetimo, sredinom prvog seta, kako smo već i spomenuli, Petra je osjetila bol u leđima, fizioterapeut joj je ukazivao pomoć, međutim, nije bilo dovoljno vremena da Hrvaticu osposobi za nastavak super važnog i teškog meča. Elina Svitolina je, naime, sjajna tenisačica. Ako niste potpuno spremni teško ćete je pobijediti.

”Oni su pokušali nešto pomoći, ali teško je išta pomoći u tri minute nešto napraviti. Otkazat ću sigurno i parove, nema smisla da forsiram još veću ozljedu. Otići ću na odmor na par dana, sredit ću leđa i pripremit se za naredne turnire…’‘, rekla je Petra..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo također, još jednom, na sjajnu sezonu koja je iza Petre, a godina je tek na pola svog puta, dakle, ima vremena za oporavak i nove sportske podvige. Dakle, Petra je osvojila Istanbul, ušla u četvrtfinale Roland Garrosa, finale Birminghama te je poražena u 4. kolu Wimbledona. Drugim riječima, Petra se polako, ali sigurno, približava svjetskom vrhu, gdje po svemu sudeći i pripada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.