Šime Vrsaljko o teškom porazu protiv Španjolske, ozljedi: ‘Morat ću razgovarati s klubom i liječnicima’

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko zbog ozljede koljena morao je napustiti teren u 19. minuti utakmice protiv Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prvim vijestima branič Intera ima isti problem kao i na svjetskom prvenstvu u Rusiji.

“Dobro sam, to je problem koji sam već imao na svjetskom prvenstvu i moram ga riješiti,” kazao je Vrsaljko za Mediaset Premium.

“Morat ću razgovarati s klubom i liječnicima,” dodao je branič talijanskog velikana Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji navode da je Vrsaljko izašao iz igre zbog ozljede medijalnog ligamenta u lijevom koljenu.

“Potrebno je provesti više testova kako bi se utvrdio opseg štete,” navode talijanski mediji dodajući kako u Interu strahuju da se ne radi o težoj ozljedi.

Vrsaljko je stigao u Inter ovoga ljeta iz Atletico Madrida na posudbu za 6.5 milijuna eura uz mogućnost otkupa ugovora za dodatnih 17 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.