Šimunić iskreno: ‘Ne vjerujem u priče o bojkotu, svaki igrač, kada odjene hrvatski dres, daje svoj maksimum’

šimunić
Foto: fah

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac te član Čačićeva stožera Josip Joe Šimunić za Tportal je komentirao nastup Hrvatske na SP-u u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imamo jako dobru grupu, nema slabog protivnika, a kao i na svakom turniru, posebno kada je riječ o ovom, najvećem, najvažnije je dobro odigrati prvu utakmicu. Nama će to sada biti Nigerija, ali mislim da nam je raspored jako dobar. Ne trebamo se nikog bojati, imamo odličnu momčad”, rekao je Šimunić.

Uskoro bi se mogao baciti u trenerske vode. A komentirao je i Ivicu Olića i Ognjena Vukojevića kao dio tima Zlatka Dalića.

“Jako mi je drago zbog njih. Olić je krenuo u ovaj posao i nema ništa bolje nego biti uz reprezentaciju i ove igrače. Tu će jako puno naučiti, a i ja sam osobno uz reprezentaciju naučio jako puno. Drago mi je zbog njega i nadam se da će napraviti jako dobar rezultat”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučaj nenamjernog dopinga Darija Srne šokirao je nogometni svijet, a Šimunić kaže kako mu vjeruje jer on najbolje može reći što je bilo.

Osvrnuo se i na navodni bojkot reprezentacije.

“Nije to bilo baš tako kako se pisalo. Ne bih se složio s time… Istina, bio je neki grč, međutim to je tako u nogometu. Kod nas nikad ne može sve biti 100 posto kako treba, gotovo uvijek smo se mučili, ali na kraju najvažnije je to da je Hrvatska uspjela izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo.’Iskreno, ja ne vjerujem u takve stvari i priče o bojkotu. Svaki igrač, kada odjene hrvatski dres, daje svoj maksimum. Uopće mi je suludo razmišljati da je tako nešto moguće”, zaključio je Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.