Sinkovići nakon osvajanja zlata: ‘Nemojte nikad otpisivati stare iskusne jarce!’

Pariz, 02.08.2024 - Hrvatski veslaèi Valent i Martin Sinkoviæ osvojili su zlatnu medalju u finalnoj utrci dvojca na pariæe na Olimpijskim igrama Pariz 2024. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ds

Martin i Valent Sinković u euforiji su nakon osvajanja zlata na Olimpijskim igrama u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veslači Valent i Martin Sinković osvojili su svoju treću zlatnu medalju na olimpijskim igrama u karijeri obranivši naslov olimpijskih prvaka u dvojcu bez kormilara na OI u Parizu.

”Mi smo cijelo vrijeme znali da ćemo pobijediti, ali da bude malo uzbudljivo za ljude jer su rekli da smo postali dosadni”, našalio se Martin Sinković za HRT.

”Nismo krenuli suzdržano, krenuli smo jako, čak smo krenuli i dobro, ali svi su bili ispred nas. Ništa nije bilo kako smo mislili, na 1000 metara smo se osjećali dosta umorno, nismo se baš odmorili, osjetili smo polufinalnu utrku. Pomislio sam tada, ako uzmemo tu medalju, bit ćemo presretni. Krenuli smo onda na 1000, to nije bilo. No, onda smo krenuli, otišao je broj gore. Pa smo prošli Švicarce, Rumunje, i vidio Engleze da smo im na pola dužine, na 100 metara sam mislio da ćemo doći iza, ali stisli smo ih i pukli su. Nije moglo biti bolje”, rekao je Valent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ne znam što misliti, sve pozitivne emocije, na početku se nisam ni veselio, trebao sam doći k sebi. Nemojte otpisivati stare, iskusne jarce”, viknuo je Martin te dodao: ”Nećemo se nikad predati, uvijek dajemo sve od sebe, uživamo u treninzima i ovo je samo šlag na tortu.”

Valent je rekao da je ovo zaokružilo njihovu karijeru na nevjerojatan način, ali ona nije gotova.

”Išli bi dalje, ali sad stvarno više ne moramo ništa napraviti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Sinkovići su dodali i kako će se natjecati i na Olimpijskim igrama u Los Angelesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.