Sjajan potez na Maksimiru: Dinamo za veliki derbi protiv Hajduka odlučio nagraditi navijače

Foto: fah

Za sve navijače Dinama s Maksimira danas stiže vrlo važna vijest. Naime, u Dinamu su odlučili nagraditi navijače, koji su ove sezone, kao i prošle, zaista podržali svoj klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka 22. studenoga ulaz će otvoren za…:

Priopćenje Dinama, naravno, prenosimo u cijelosti.

“Navijači koji su kupili ulaznicu za utakmicu Dinamo – Inter Zaprešić (subota, 15.00) uz predočenje te ulaznice na Ticket pointu u Zagrebu moći će preuzeti besplatnu ulaznicu za utakmicu Dinamo – Hajduk (22.11. 18h, stadion Maksimir), kada krene prodaja ulaznica za taj susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjelovanje u akciji moguće je samo uz fizičko predočenje ulaznice s utakmice s Interom zato pozivamo navijače da sačuvaju ulaznice s utakmice Dinamo – Inter Zaprešić.

Navijači koji neće imati sačuvanu ulaznicu, nažalost ne mogu iskoristiti ovu pogodnost.

Osobni podaci na obje ulaznice moraju biti istovjetni što znači da će osoba koja je kupila ulaznicu za utakmicu Dinamo – Inter moći dobiti besplatnu ulaznicu za susret s Hajdukom isključivo na svoje ime i prezime. Sve su ulaznice personalizirane i svi su navijači obvezni predočiti osobni dokument i ulaznicu zbog mogućeg utvrđivanja istovjetnosti podataka na ulazima na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preuzimanje će biti moguće isključivo na Ticket pointu u Zagrebu u terminima koji će biti objavljeni u sklopu svih informacija o susretu Dinamo – Hajduk.

Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime, a nositelji ulaznica odgovorne su osobe za svoje ulaznice od trenutka kupovine iste.

Jednu ulaznicu s utakmice Dinamo – Inter bit će moguće zamijeniti isključivo za jednu ulaznicu za Dinamo – Hajduk, za istu tribinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GNK Dinamo – NK Inter Zaprešić

Subota 2.11. 15:00h, stadion Maksimir

Cijene ulaznica:

Tribina sjever 30kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tribina istok 50kn

Tribina zapad 70kn

Radno vrijeme Ticket pointa:

Subota, 2.11. od 11 do 15:45 sati”, stoji u priopćenju GNK Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.