Sjajna igra hrvatskog prvaka: Nakon što je Dinamo deklasirao Ferencvaros u Budimpešti u euforiji i komentator Ivica Blažićko

Foto: snimka zaslona

Kako smo već pisali Dinamo je u Budimpešti deklasirao domaći Ferencvaros. Bilo je 4:0 za hrvatskog prvaka, koji se tako, nakon 1:1 na Maksimiru, plasirao u završnicu kvalifikacija za Ligu prvaka. Pogotke za Dinamo zabili su Ademi, Petković, Olmo i Gojak. Modri su briljirali u drugom dijelu kada su zabili tri od ukupno četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponajbolji igrač utakmice bio je Arijan Ademi, koji je plave doveo u vodstvo, a kad je iz igre izlazio u 69. minuti igre bivši komentator HRT-a, danas komentator Arene Sport, Ivica Blažićko, reagirao je u svom stilu. Ne bez euforije Blažićko je rekao:

”Dragi gledatelji iako znam da to nije običaj da TV komentatori daju ocjene molim vas ustanite i zaplješćite ovom čovjeku. Odigrao je za čistu desetku i zaslužio je da mu se svi naklonimo”, kazao je Blažićko, koji je, kako smo već spomenuli, bio dugo vremena zaštitni znak Sportske redakcije HRT-a, uz apel novinarima da Ademiju daju dobre ocjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.