Sjajna vijest iz UEFA-e za Rijeku: Hrvatski prvak Ligu prvaka igrat će na Rujevici

Foto: Facebook

Sjajna vijest stigla je za Rijeku te sve navijače hrvatskog prvaka. Vijest, koja se objektivno govoreći i očekivala, stiže iz Nyona. Naime, UEFA je potvrdila da će momčad s Rujevice svoje utakmice najjače klupske nogometne lige na svijetu moći igrati na svom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, momčad slovenskog stručnjaka Matjaža Keka igrat će kvalifikacije za Ligu prvaka na Rujevici, ali i grupnu fazu spomenute lige, dakako, ako se uspiju kvalificirati, što neće biti nimalo jednostavno.

“Nakon što smo pažljivo provjerili svu dokumentaciju, potvrđujemo kako vaš klub zadovoljava sve kriterije koji stoje u članku 4.01 Pravilnika Lige prvaka za 2017/18. U skladu s člankom 4.05 istog pravilnika, zadovoljstvo nam je obavijestiti vas kako je vaš klub primljen u Uefinu Ligu prvaka za sezonu 2017/18 i, uspijete li se kvalificirati u fazu po skupinama, u juniorsku Ligu prvaka”,  u priopćenju je potvrdio Theodore Theodoris, generalni tajnik UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Rijeke u utrku za Ligu prvaka kreću 11. ili 12. srpnja kada su na rasporedu prve utakmice drugog pretkola kvalifikacija, u ponedjeljak će u Nyonu od 12 sati biti održan i ždrijeb, na kojem će prvak Hrvatske biti među nositeljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.