Sjajni Hrvat Ante Rebić za 60 sekundi postigao dva pogotka

Foto: fah

Nogometaši Milana u ovim trenucima igraju završnicu utakmice 21. kola Serie A protiv Crotonea. Milanski klub vodi čak sa 4:0, a dobra je vijest za hrvatski nogomet činjenica da se u strijelce upisao i hrvatski napadač Ante Rebić i to čak dva puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Rossoneri su poveli u 30. minuti golom Ibrahimovića, a isti nogometaš je pogodio za 2:0 u 64. minuti utakmice. Nakon toga je na scenu stupio Ante Rebić, koji je za samo 60 sekundi zabio dva pogotka.

Najprije je Ante u 69. minuti pogodio za 3:0 glavom nakon kornera, a samo što se krenulo s centra hrvatski napadač je uspio postići svoj drugi, a Milanov četvrti pogodak.

Pogodak Ante Rebića pogledajte  O V D J E i O V D J E.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.