Sjednica IO HNS-a: Šuker ostao bez ovlasti, reprezentativcima više novca od premija

Foto: fah

Predsjednik HNS-a Davor Šuker za svaki svoj potez mora tražiti suglasnost članova Izvršnog odbora, srezali su mu sve ovlasti, više ništa ne može odlučiti samostalno, zaključeno je na sjednici Izvršnog odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno bi bez pozicije mogao ostati na Skupštini 19. prosinca jer neće dobiti glasove Dinama, Hajduka, Rijeke, Intera, Lokomotive, Slaven Belupa, Istre i Varaždina, a na njegovoj strani tek su, navodno, Gorica i Osijek, pišu 24sata i navode da ako se potegne pitanje njegovog mandata sigurno će ostati bez pozicije.

Dogovorene su i premije, a igrači su, umjesto dosadašnjih 40 posto, ovaj put dobili 45 posto, pa će se nagrade za Europsko prvenstvo 2020. dijeliti u omjeru 55 posto savezu, a 45 posto igračima.

Bilo je i razgovora o kampu u kojemu će biti smještena reprezentacija na Euru, a najizvjesnije je da će to biti kamp Tottenhama. Ako donesu odluku o njemu neće ga moći mijenjati, tako kaže Uefa, do polufinala. Odnosno, moći će ga promijeniti, ali će za to platiti goleme kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.