Skandalozno ponašanje Manchester Cityja: I dalje naplaćuju ulaznice navijačima, a utakmice se ne igraju…

Foto: fah

Pandemija koronavirusa više ili manje paralizirala je cijelu Europu, sport stoji, osim Bjelorusiji nogomet se zapravo do daljnjeg ne igra. No, bez obzira na to neki kao da još uvijek ne znaju u kakvom svijetu danas žive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, zbog pandemije koronavirusa, u privremenom prekidu je i engleska Premier liga. Posve razumljivo, prema posljednjim informacijama u Engleskoj je koronavirusom zaraženo 18.500 ljudi, a preminulo ih je 128.

Premier League se neće igrati najmanje do kraja travnja, međutim, engleski prvak, Manchester City, i dalje naplaćuje ulaznice navijačima koji kupuju ulaznice kartičnim plaćanjem, a to će se raditi i tijekom travnja skidanjem novca s računa.

Jedan navijač Manchester Cityja je na Twitteru izrazio nezadovoljstvo ovakvim ponašanjem njegovog kluba, on tvrdi kako je svaki dan slao pitanje klubu kako može raditi tako nešto, a utakmice se ne igraju, konačno je dobio odgovor, koji je i objavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“S obzirom na to da su sve utakmice odgođene do 30. travnja, mi ćemo nastaviti raditi kao i obično te uplate putem kartica za sezonske ulaznice primati i tijekom travnja. To će vam osigurati da se vratite na stadion čim se sezona nastavi. Ako nam vodstva saveza i lige savjetuju drugačiji pristup, djelovat ćemo u skladu s naputcima kako bismo osigurali da naši navijači nisu oštećeni.”

Naravno, nakon takvog odgovora navijač nije mogao vjerovati te se ponovno obratio klubu:

“Kako možete ‘nastaviti raditi kao obično’ kada više tako ne radi nitko u državi ni na svijetu? Utakmica nema više od pola ožujka i cijeli travanj, a vi i dalje uzimate novac od navijača. To radite iako biste vrlo lako mogli obustaviti terećenje računa navijača i tako pomoći mnogim ljudima. Kada će se klub naučiti brinuti o svojim navijačima?”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, na ovo pitanje nitko mu nije odgovorio.

Prevarili su se u Manchester Cityju kada su pomislili da će ovakvo skandalozno ponašanje proći nezapaženo, naime, spomenuti je tvit podijelio David Mooney, producent BBC-ja, koji je ujedno i veliki navijač Manchester Cityja. Nakon te objave reakcija u Engleskoj bila je vrlo žestoka, navijači su užasnuti ponašanjem svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.