Škotski Daily Record: Pomislili smo da Modrićeve moći nestaju, ali prevario nas je

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Škotsku na Maksimiru u trećem kolu Lige nacija. Mnogi smatraju kako je najbolji bio Luka Modrić, neuništivi 39-godišnji kapetan kojem je ovo bio 181. nastup za reprezentaciju. O njemu su se raspisali i Škoti u Daily Recordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Što je to što Luku Modrića tjera da nastavi vući svoje izmučene kosti po nogometnom terenu i u 39. godini, a već je osvojio skoro sve što se može osvojiti? ‘Ljubav prema nogometu i ljubav prema Hrvatskoj'”, odgovor je koji je Realova legenda i hrvatski kapetan dao na to pitanje ranije ovog tjedna.

> AS: Modrić je namignuo Ancelottiju, i dalje diktira utakmice

Ima Modrić puno razloga da i dalje potpuno budu u igri koju je izdominirao u zadnjih dvadeset godina. Ima šest Liga prvaka, pet Superkupova, četiri titule prvaka Španjolske i pet Svjetskih klupskih prvenstava uz 181 nastup za Hrvatsku.

Ipak, vidljivo je da je njegova minutaža u Madridu smanjena ove sezone. Međutim Škotsku je prevario. Ekipa je zbog mirnije izvedbe u prvom dijelu pomislila da njegove moći možda nestaju. Ipak, njegova je klasa ponovno zasjala u nastavku kada je odveo svoju momčad do pobjede”, navodi se u tekstu Daily Recorda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.