Škotski napadač: ‘Zamislite da cijela momčad izađe obrijanih glava, toga bi se svi prestrašili’

epa09284124 Kalvin Phillips (L) and Declan Rice (R) of England in action against Lyndon Dykes of Scotland during the UEFA EURO 2020 group D preliminary round soccer match between England and Scotland in London, Britain, 18 June 2021. EPA/Justin Tallis / POOL (RESTRICTIONS: For editorial news reporting purposes only. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)

Hrvatska će reprezentacija protiv Škotske odigrati odlučujuću utakmicu koja će odlučiti nastavljaju li igrači Zlatka Dalića Europsko prvenstvo ili ono za njih završava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučujući susret na rasporedu je u utorak u 21 sat, a igrat će se u Glasgowu na Hampden Parku.

”Zamislite da cijela momčad izađe obrijanih glava. Mislim da bi se svi toga prestrašili”, izjavio je škotski napadač Lyndon Dykes.

”Takvo što bi bilo znak da smo spremni na borbu, dečki znaju da to znači da idemo u rat. Napravio sam to pred Srbiju jer je to zastrašujuće mjesto za otići tamo. Napravio sam to da bi se drugi usredotočili, svi dečki su znali da smo spremni kad su me vidjeli. Napravio sam to i prije Engleske, odigrali smo sjajno”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.