Slab učinak Bogdanovića i Rudeža u porazima svojih momčadi

Foto: fah

Brooklyn Netsi doživjeli su poraz na domaćem terenu u Barclays Centru od Washington Wizardsa 99:90. Bila je to inače druga uzastopna utakmica između ove dvije ekipe, a zanimljivo je to kako niti jedna momčad nije iskoristila prednost domaćeg terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nene (20p) i Beal (17p) predvodili su Wizardse po broju postignutih koševa, dok je Marcin Gortat uvjerljivo dominirao pod koševima sakupivši 16 skokova. Kod domaćina najviše poena postigao je Jarret Jack (22p), a naš reprezentativac ubacio je osam poena i dodao je pet skokova za 25 minuta provedenih na parketu.

Ohrabruje činjenica što se Bojan Bogdanović ponovo vratio u početnu petorku, a nadamo se kako će i njegov učinak ponovo biti na razini s početka sezone. Brooklyn u srijedu gostuje kod Sacramenta i to će biti nova prilika za našeg ponajboljeg šutera da podigne svoju formu.

Drugi Hrvat u NBA ligi, Damjan Rudež također nije imao večer za pamćenje. Nakon učinka karijere protiv Detroita (13p), Rudež se uklopio u loše izdanje Indiane, koja je poražena na gostovanju kod Charlotte Hornetsa nakon produžetka 80:71. Naš “tricaš” postigao je samo četiri poena za 25 minuta provedenih na parketu. Trica, koja je inače najjače Rudežovo oružje u potpunosti je zatajila. Od tri pokušaja ni jedna nije ušla i to bi trebalo zabrinuti Rudeža i njegovog trenera Franka Vogela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.