Sladoljev pozvao pravobraniteljicu za djecu da hitno reagira na maltretiranje djece na stadionu Maksimir

Foto: fah, snimka zaslona, montaža narod.hr

Kako smo već raniji pisali, BBB su upozorili kako je osiguranje prilikom ulaska na Maksimir odlučilo vrlo detaljno pretraživati čak i djecu, a išlo se toliko daleko da su mališanima skidane tenisice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pozivam pravobraniteljicu za djecu da hitno reagira na maltretiranje djece na stadionu Maksimir. Djecu koja još praktično ne idu u školu skida se do cipela na ulazu u stadion kao da su najveći huligani. Kriminalci slobodno šeću gradom, a vi se bavite djecom! Pravobraniteljice i djeca navijača su samo djeca! Sramota!”, upozorio je Marko Sladoljev na Facebooku.

“Navodimo sljedeće: GNK DINAMO izražava žaljenje zbog postupanja pojedinca iz redarske službe koji je bez takve upute Kluba, neprofesionalno i netaktično te van razumne potrebe vršio pregled dječaka. U tom smislu ispričavamo se dječaku i njegovim roditeljima te ćemo napraviti sve što je potrebno da se takva postupanja više nikada ne dogode. Neovisno o tome što je ponašanje većeg dijela gledatelja na sjevernoj tribini i jučer bilo obilježeno govorom mržnje i uporabom pirotehnike, a suzbijanje čega je i osnovni zadatak sigurnosnih službi na stadionu, postupanje redara iz objavljene video snimke koju nam je neprihvatljivo i nije sadržano u bilo kojoj uputa Kluba ili planu osiguranja”, stoji u priopćenju koje potpisuje Dinamo o ovom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> HDZ-ovci glasovali za izvješće o radu pravobraniteljice jer moraju slušati Plenkovića, Možemo jer se slažu s njezinim radom

> Sabor glasovao o Izvješćima o radu pravobraniteljica: Što su HDZ i lijeva oporba podržali?

> UiO saborskim zastupnicima: odbacite ideološko Izvješće o radu pravobraniteljice za djecu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto se o svemu nije oglasila pravobraniteljica za djecu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.