Slaven Bilić: ‘Nogomet bi trebao bi biti pristupačan, to je sport radničke klase’

Foto: fah

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, inače trener West Bromwich Albiona, kako smo već pisali, još uvijek čeka prvu pobjedu u Premiershipu. Sinoć je njegova momčad remizirala s Burnleyom. Bilo je 0:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači polako gube strpljenje…

Navijači WBA su očekivali prvu pobjedu te nisu bili zadovoljni remijem, a krenule su i prve ozbiljnije kritike na račun hrvatskog trenera i igrača od strane onih najvažnijih, navijača.

Hrvatski stručnjak bez obzira na kritike upućene i na njegovu adresu stao je na stranu navijača te je komentirao model naplaćivanja gledateljima po utakmici koju gledaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 “Nogomet nije golf ili polo. To nije moj novac, to je njihov novac. Nogomet ne bi trebao biti besplatan, ali bi trebao biti pristupačan. To je sport za masu, sport radničke klase i trebao bi biti dostupan svima”, rekao je Slaven Bilić nakon utakmice te je dodao kako nije zadovoljan osvojenim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.