Slave 35. rođendan: Uoči utakmice s Rapidom karusel BBB-a u Zagrebu

BBB
Foto: Narod.hr

Bad Blue Boysi (BBB) održali su karusel prije utakmice s Rapidom u četvrtak, sve kako bi na toj utakmici proslavili 35. rođendan. Krenuli su oko 20 sati iza zgrade INA-e u Novom Zagrebu, a prošli su i kroz centar grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte snimke:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Najavili su i da će podizanjem koreografije na utakmici protiv Rapida u četvrtak obilježiti 35 godina postojanja grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Situacija u Hrvatskoj i tzv. ‘epidemiološke mjere’ na stadionima i razne druge okolnosti koje proizlaze iz tih mjera primorale su nas da nekoliko puta mijenjamo zamišljenu proslavu našeg 35. rođendana koja na kraju nije onakva kakvu smo planirali, ali će sigurno biti originalna i upečatljiva.

Ovo je također i poziv Bad Blue Boysima iz svih generacija, onima koji su sadašnjost i budućnost grupe, kao i onima koji su postavili njene temelje i bili dio nje da ovoga četvrtka odaberu sjevernu tribinu Maksimira kako bi koreografija dobila svoj puni smisao i vrijednost.

Prodaja ulaznica za ovu utakmicu na blagajnama kod stadiona počinje sutra od 10 sati”, navode Boysi u svojoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.