Slaven Bilić: ‘Mislim da će se povući. Nogomet bez Ronalda i Messija neće biti isti’

Foto: fah

“Mislim da će Messi pokušati još jednom osvojiti Copa Americu. Volio bih da obojica zaigraju i na sljedećem Svjetskom prvenstvu, ali vidjet ćemo. Nogomet bez njih neće biti isti”, rekao je Slaven Bilić na engleskoj televiziji ITV komentirajući moguće reprezentativno umirovljenje Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi smatraju da će se obojica povući i da neće sudjelovati na velikim natjecanjima nakon što su obojica ispala istog dana u osmini finala Svjetskog prvenstva.

“Stalno se priča o Messiju i Argentini, ali pogledajte s kim je on igrao. Imaš Caballera na golu i Marcosa Roja na stoperu. Kakve je šanse imao? Nikakve! Iz njegova kuta gledanja to je vjerojatno to, sumnjam da će više igrati za reprezentaciju. Što se Ronalda tiče, on ima drukčiji mentalitet i izgleda kao da će igrati zauvijek”, rekao je Gary Neville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.