Slišković nakon velike pobjede Zrinjskog: Imali smo uspona i padova, ali smo bili najkonstantniji

Foto: snimka zaslona

Blaž Slišković konačno je nakon dvadeset godina trenerskog posla došao do prvog trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je prije svega uspjeh igrača, ipak smo od prve tri ekipe bili najkonstantniji u Ligi za prvaka”, rekao je Slišković.

“Imali smo i uspona i padova, Željezničar i Sarajevo su također imali svoje prilike, ali nisu ih iskoristili. Ja sam se zapravo samo nadovezao na posao i rad trenera Marinovića i Barbarića, koji su prije mene jako dobro radili”, poručio je.

“Nažalost, došlo je do krize i trebalo je vratiti vjeru igračima, a izgleda da sam donekle uspio u tomu. Jako sam ponosan na titulu s klubom iz svog grada”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.