‘Šokantna’ pobjeda Dinama i ‘užasna’ igra Arsenala

Jučerašnju pobjedu Dinama nad Arsenalom od 2:1 u utakmici 1. kola F skupine nogometne Lige prvaka britanski mediji su opisali kao “šokantnu”, a igru Arsenala ocijenili su “užasnom”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na naslovnici “Daily Maila” piše: “Dinamo slavi šokantnu pobjedu nad užasnim Arsenalom”. “Potres večer prije utakmice nije potresao Arsenal, ali su doživjeli zakašnjeli šok kada je Olivier Giroud zbog gubitka samokontrole isključen pet minuta prije kraja prvog poluvremena”, dodaje “Daily Mail”.

Većina britanskih medija prenosi riječi trenera “topnika” Arsena Wengera koji za poraz krivi suca.

“Daily Mirror” piše kako Wenger za poraz krivi odluku suca Ovidiua Hategana koji je u 40. minuti susreta dodijelio drugi žuti karton Olivieru Giroudu nakon čega je Arsenal ostao s igračem manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“A Arsenalovih 10 igrača nisu uspjeli zaustaviti hrvatskog prvaka da upiše prvu pobjedu u grupnoj fazi natjecanja Lige prvaka od 1999. unatoč golu kojeg je za topnike u 78. minuti zabio Walcott”.

“Daily Mirror” podsjeća i kako je Arsenal postao treći klub iz Premier lige koji je izgubio u prvom kolu Lige prvaka, nakon Manchester Cityja i Manchester Uniteda.

“Guardian” dodaje i da Wenger odbija prihvatiti Arsenalov “zasluženi poraz od Dinama” i za sve okrivljuje suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Daily Telegraph” ocjenjuje da Arsenal ne može nastaviti računati na Girouda. “Crveni karton Oliviera Girouda i užasno loša obrana znače da su Arsenalove nade za plasman u daljnju fazu natjecanja Lige prvaka već sada smanjene”, zaključuje “Daily Telegrapgh”.

“To je bila izuzetno loša večer za Oliviera Girouda koji je, nakon što je promašio tri dobre prilike, isključen u prvom poluvremenu zbog drugog žutog kartona”, zaključuju i “Daily Mail” i “Daily Telegraph”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.