Šokirani i uplašeni McGregor ispičavao se tijekom borbe Khabibu Nurmagomedovu: ‘Ajmo sada malo pričati’

Foto: Twitter

Mjesecima je prije borbe, koja je završila kaosom u Las Vegasu, Conor McGregor provocirao Khabiba Nurmagomedova, pokušavajući valjda tako ohrabriti samog sebe. Čitajući strane medije jasno je da je Conor išao dosta nisko, pa je čak protivniku vrijeđao obitelj, trenere, vjeru…, zbog čega je Khabiba samo dodatno motivirao. U ringu, kad je trebalo ”govoriti”, McGregor nije imao nikakve šanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, dagestanski borac pomeo je McGregora i tako 27. pobjedom u isto toliko borbi obranio UFC naslov, nažalost, repovi su ostali, umjesto o borbi priča se o kaosu nakon nje. Kamere su tijekom borbe snimile trenutak kada se u panici McGregor ispričao svom suparniku, u jednom je trenutku Nurmagomedovu rekao:

“Ovo je samo biznis…”

U jednom trenutku, kad je shvatio kako je protivnik nemoćan, a prisjetivši se svega što se posljednjih mjeseci događalo, pa i tijekom borbe kada je od strane Conorovog tima bilo raznih uvreda i provokacija, Khabib Conoru je slavodobitno rekao: “Ajmo sada malo pričati!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon borbe šokirani MxGregor bez riječi je pratio slavlje Dagestanca, koje je, kako smo već rekli, završilo općom tučnjavom u dvorani, zbog čega bi Khabib mogao ostati bez naslova.

“Izgubili smo meč, ali dobili bitku. Rat se nastavlja”, kazao je McGregor. Iz sigurne je udaljenosti najavio revanš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.