Sopić: Poštujem Goricu, ali nije bitno tko dolazi na Rujevicu

Foto: fah

Nogometaši Rijeke u nedjelju kod kuće od 19.30 sati dočekuju Goricu u susretu 31. kola SuperSport HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je u nizu od osam pobjeda, a na vrhu ima dva boda više od drugoplasiranog Dinama.

– Malo si umišljam možda, ali mislim da dobro poznajem ekipu Gorice. Odigrat ćemo jednu pravu utakmicu na dobrom terenu, za razliku od one dvije koje smo igrali u sibirskim uvjetima u Velikoj Gorici po snijegu i kiši. Ekipu Gorice respektiram i trenera, svog prijatelja Rajka Vidovića. Očekuje nas zahtjevna utakmica, ali ponovit ću što sam rekao, nije bitno tko dolazi na Rujevicu, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke, u najavi susreta.

Poznaje nedjeljnog protivnika jer je upravo iz Gorice stigao u Rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Vidjeli smo da Gorica ima brzu i kvalitetnu kontru. Kvalitetu PrširaMrzljaka u vezi glupo je uopće spominjati, a zadnja linija predvođena KrizmanićemLešomŠtiglecom Maločom uopće ne treba komentirati. To su prekaljeni igrači, tu je i Banić na golu koji je jedan od najboljih vratara lige, dodao je Sopić.

Igrač Dejan Petrovič kazao je da ih čeka teška utakmica, ali da idu obraniti prvo mjesto, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.