Soudani potpisao s Dinamom novi trogodišnji ugovor

Foto: fah

Alžirski reprezentativac i drugi strijelac HNL-a El Arabi Hilal Soudani potpisao je novi trogodišnji ugovor s Dinamom, objavljeno je u petak na konferenciji za novinare u prostorijama zagrebačkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

“Možda je dugo trajalo to odlučivanje, ali sretan sam. U Dinamu sam četiri godine, nije se lako rastati nakon toliko godina, a i drago mi je da mogu nastaviti karijeru ovdje. Momčad ima potencijala, jako puno mladih igrača i to mi daje želju da radim s njima i da pružim još više momčadi. Siguran sam da ćemo opet biti prvaci i pokušat ćemo ući u Ligu prvaka, treći put otkako sam ja ovdje”, izjavio je novinarima Soudani s kojim je na konferenciji bio i sportski direktor Dinama Romeo Jozak.

“Odlučio sam sad potpisati ugovor kako bih mogao biti miran za završnicu prvenstva. Bit ću sto posto koncentriran na klub i napravit ću sve kako bih pomogao klubu da osvoji prvenstvo. Dobio sam i bolje ponude, financijski najbolju iz Kine, ali nije sve u novcu”, dodao je Soudani.

Visina ugovora nije poznata, ali kako je prošle godine Soudaniju ponuđeno da ostane u klubu za milijun eura, nagađa se da se iznos novog ugovora kreće oko te brojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.