Southgate: Duh ove momčadi izdvaja je od ostalih

Foto: fah

Engleski izbornik Gareth Southgate nakon plasmana u polufinale Europskog prvenstva, kako je duh cijele skupine taj koji izdvaja njegovu momčad od ostalih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz dva pogotka Harryja Kanea i jednog Harryja Maguirea i Jordana Hendersona, Engleska se prvi put nakon 25 godina našla u polufinalu, a Southgate je kao razlog njihovog napretka pozdravio kolektivni duh svoje momčadi.

” Izveli smo fantastičnu predstavu, ne samo igrači koji su započeli, već i igrači koji su kasnije ušli u igru, rekao je Southgate na konferenciji za novinare. Također, zapravo razmišljam o igračima koje sam izostavio iz ekipe, a koji nisu izašli na teren, dodao je. Oni su bili tako veliki dio onoga što radimo. Teško je održati grupu ove veličine uključenom, sretnom, osjećajući se cijenjenom. A opet, ti su dečki bili fenomenalni u načinu na koji su se žrtvovali za grupu. Zbog tog smo duha u polufinalu. Naravno da je kvaliteta naše igre važna, ali vidio sam da puno reprezentacija ispada jer nemaju duh ovih dečkiju”, istaknuo je engleski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.