Španjolci hvale čudesnog Rakitića: On je igrač kakvog bi svaki trener poželio

rakitić
Foto: fah

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić je Barceloni osigurao sva tri boda na gostovanju kod Athletic Bilbaa. Hrvatski je reprezentativac poentirao u 21. minuti na ubačaj Arde Turana i nakon njegovog pogotka glavom rezultat se više nije mijenjao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rakitićevim golom Barcelona je izvojevala veliku pobjedu na San Mamesu”, stoji na naslovnici Mundo Deportiva.

“Rakitić: Zabio, dirigirao, branio i balansirao” – naslov je velike analize istog lista.

“Malo je igrača na međunarodnoj sceni koji su tako sposobni i vješti kao što je Rakitić. Jučer je na San Mamesu odigrao veličanstvenu utakmicu, od prve do zadnje minute. Bio je na najvišoj razini, baš kao protiv Juventusa u finalu LP-a, ali i protiv ostalih ekipa kao Granade, Cordobe, Cityja, Bate Borisova, Betisa, Villarreala…”, pišu o njemu.”Kad je Hrvat na terenu, Barcelona kontrolira svoju desnu stranu. Sergi Roberto u obrani i Messi u napadu imaju savršenog partnera u vezi. Rakitić je igrač kakvog bi svaki trener poželio”, zaključuje MD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.