Španjolci oduševljeni Rujevicom: Uvrstili je na popis zadivljujućih stadiona

Foto: fah

Španjolski AS pokrenuo je izbor zadivljujućih stadiona, a na listu je uvršten i privremeni dom NK Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je popis stadiona: Hásteinsvöllur (Island), Braga (Portugal), Andorra la Vella (Andorra), Silvestre Carrillo (Kanari, Španjolska), Victoria (Gibraltar), Omar Hamadi (Alžir), BBVA Bancomer (Meksiko) i Voždovac (Srbija).

Riječki stadion menovan je po Rujevici, mjesto na kome je izgrađen. U kolovozu 2015. godine, stadion postaje privremeno glavno igralište HNK Rijeke nakon početka radova na kompletnoj rekonstrukciji i izgradnji novog stadiona na mjestu stadiona Kantrida. Stadion je dio trening kampa koji koristi klupska omladinska akademija, a koji sadrži i dodatne terene. Nakon izgradnje novog stadiona Kantride, ovaj stadion će postati samo dio klupskog trening kampa i privremeni dom Hrvatske nogometne reprezentacije, posebno mlađih timova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.