Španjolski mediji: Dijete rata iz Hrvatske, koje suigrači zovu otac, ljubav prema Realu stavilo je ispred svih para svijeta

Luka Modrić
Foto: fah

Hrvatski kapetan Luka Modrić produljio je ugovor s Realom do lipnja sljedeće godine, objavio je madridski klub, a o tome pišu mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odlukom da ostane u Realu te tako odbije nevjerojatno bogatstvo koje su mu nudili klubovi iz Saudijske Arabije Luka Modrić je očitao veliku lekciju modernom nogometu i nogometašima. Lekciju o nogometašu koji igra za grb kluba koji voli i to radi s predanošću koja se ne gubi pred naletom milijuna. No, što je najvažnije, Modrić je ovim odabirom poslao poruku u srca navijača Reala da je svoju ljubav i posvećenost Realu stavio ispred svih para svijeta. Posebno treba cijeniti što je Modrić ovako odlučio iako ga sljedeće sezone čeka nevjerojatna konkurencija za tri mjesta u vezi. Osim njega, na njih pikiraju Kroos, Camavinga, Tchouameni, Valverde i Ceballos”, piše Marca.

O Modriću piše i As: Modrić se Realu obećao u dobru i zlu. Sad su ova druga vremena, nakon neuspjeha kluba u najvažnijim natjecanjima i u situaciji kada su Modrića stisle godine i neviđena konkurencija. No on je ostao vjeran Realu i danoj riječi. Uradio je to usprkos tome što je nakon toga iz Saudijske Arabije dobio ponudu od 200 milijuna eura i nakon što je u Real došao Galactico Bellingham.

On je samo djelić zastrašujuće konkurencije zbog koje će vremešni Modrić sljedeće sezone definitivno igrati manje nego što je navikao. No, usprkos svemu ovome, dijete rata iz Hrvatske, ono koje suigrači zovu otac, zbog žestokih reakcija kada izgubi čak i na treningu, odlučilo je do kraja ostati u Realu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.