Španjolski mediji navodno otkrili datum: Kad će pred oltar Lionel Messi i Antonella Rocuzzo?

Foto: Twitter

Nema još uvijek službene potvrde glede vjenčanja najboljeg nogometaša svijeta i zvijezde Barcelone Lionela Messija s odabranicom svoga srca Antonellom Rocuzzom, međutim, španjolski mediji kalkuliraju. Navodno su otkrili točan datum. Lionel i Antonella bi pred oltar trebali 30. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Messi i Antonella upoznali su se dok su bili djeca u Rosariju. ”Sretni par” već ima dva sina, četverogodišnjeg Thiaga i jednogodišnjeg Matea. Za sada još uvijek nije poznato gdje će se održati svečana ceremonija vjenčanja. Nije poznato ni tko će biti uzvanici, navodno je tek jedno poznato – neće biti pozvani Shakira i Pique. Navodno se Shakira i Antonella ne vole previše.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.